OVER ONS

WIE WE ZIJN, ONZE FILOSOFIE EN ONS TEAM
Uw zoekresultaten

WIE ZIJN WE

Immo Huyzenboetiek is in eerste instantie een familiebedrijf die van oorsprong een bouwfirma is. De familie Demaerel en Demeyere zijn al sinds 1993 privé in de bouw, verhuur en verkoop – sector op de markt!

In februari 2018 werd er beslist om een bedrijf op te starten samen met de kinderen Van Bockstaele en Decoster en kwam het bouw en renovatiebedrijf Duratec Solutions tot stand.

Daar we in Duratec solutions ook instaan voor de inkoop en verkoop van vastgoed, werd er beslist om ook een Immo op te richten: Huyzenboetiek!

Wij willen een compleet service pakket kunnen aanbieden aan de klanten, bij de aankoop van een huis bekommeren wij ons ondertussen over de verkoop van uw huidige woning. En zodra uw vorige woning effectief verkocht is zorgen we dat uw aangekochte woning bij Duratec Solutions volledig is afgewerkt.

Meer info omtrent Duratec Solutions : www.duratec.be – info@duratec.be – 0479/134608

ONZE FILOSOFIE: PERSOONLIJK CONTACT EN SERVICE OP MAAT

Immo Huyzenboetiek kiest bewust voor een kleinschalige portefeuille. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw dossier constant wordt opgevolgd en spelen wij altijd zeer kort op de bal. Door onze beperkte portefeuille profileren wij ons als een kantoor waar persoonlijk contact en service op maat centraal staan. Bij ons bent u geen nummer maar komt u op de eerste plaats!

ONS WERKTERREIN

Wij beperken ons werkterrein bewust tot Koksijde en zijn randgemeenten, Oostduinkerke, De Panne en Nieuwpoort. Dit garandeert een grondige kennis van de markt, referentiepunten, de geldende marktprijzen, eventuele beïnvloedende factoren van buitenaf, …

ONS TEAM

Mireille
Demeyere

Bestuurder

Yuri Van Bockstaele

PROJECTONTWIKKELING

Nigel
Decoster

OPVOLGING EN VERHUUR

Vergelijk aanbiedingen